Koulutuskalenteri

Tarjoamme runsaasti kiinnostavia sosiaali- ja terveydenhuollon koulutuksia, jotka olemme koonneet koulutuskalenteriimme.

Tutustu tarjontaamme

Koulutuskalenterissa

Koulutuskalenterin ohjevideot

Ilmoittautuminen ja osallistuminen

Koulutuskalenterissa on kunkin koulutuksen tarkemmissa tiedoissa kerrottu koulutuksen kohderyhmä ja sisältö. Ilmoittautuminen tapahtuu koulutuskalenterin kautta. Sieltä löytyvät myös tarkemmat ilmoittautumisohjeet.

Ilmoittautumisaika on koulutuskohtainen. Voit vielä sen päätyttyäkin tiedustella vapaita paikkoja ottamalla yhteyttä sähköpostitse koulutuspalvelut (at) pshp.fi.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Voit perua tai muuttaa ilmoittautumista ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Sen jälkeen tulleista peruutuksista laskutamme koulutusmaksun kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa voit luovuttaa paikkasi samassa työyhteisössä työskentelevälle kollegalle.

Esimerkkejä tulevista koulutuksista

Päivämäärä Koulutus Koulutustapa
27.3.2018 Rinnakkain stressin kanssa
Koulutuspäivän tavoite on avata stressin olemusta monipuolisesti ja tarjota välineitä stressin hallintaan.
Lähiopetus
10.4.2018 Seksuaaliterveys - Saa puhua!
Koulutus antaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille rohkeutta ja työkaluja puhua seksuaalisuudesta ja syventää heidän osaamistaan seksuaaliterveyden edistämisessä potilas-/hoito-/kuntoutustyössä kaikissa ammattiryhmissä.
Lähiopetus
12.4.2018 Edunvalvonta - Aikuisasiakkuudet
Edunvalvonnan taustaa, periaatteita ja ohjaavia säädöksiä. Tilanteita asiakas-/potilastyössä, joissa edunvalvonta voisi tulla kyseeseen ja miten asian vireille saamiseksi tulee toimia.
Lähiopetus
17.4.2018 Puhe-Judo
Miten vuorovaikutustaidoilla päästään kohti parempaa asiakaspalvelua ja konfliktitilanteiden turvallisempaa hallintaa.
Lähiopetus
24.4.2018 Esimies ongelman ratkaisijana
Tavoitteena on antaa osallistujille perustietoa työpaikan haasteellisista tilanteista ja niihin liittyvistä ratkaisutyökaluista. Osallistuminen tuottaa työkaluja haastaviin esimiestilanteisiin.
Valmennuksen aikana työstetään käytännön toimintamalleja vaikeiden ihmistyyppien käsittelyyn ja harjoitetaan taitoja ongelmien ratkaisemiseksi.
Lähiopetus
9.5.2018 Sisäisen motivaation hyödyntäminen työyhteisössä
Opi tunnistamaan oma ajattelu-, motivaatio- ja vaikuttamistyylisi ja erilaisten tyylien käyttömahdollisuudet työssä. Lisäksi koulutuksen tavoitteena on auttaa tunnistamaan työyhteisössä tyypillisesti esiintyvät ajattelu-, viestintä- ja reagointityylit ja antaa välineitä erilaisten ihmisten kanssa toimimiseen.
Lähiopetus

Tutustu myös muuhun tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan.