Sisätautien poliklinikka

Tays Valkeakosken sairaalan sisätautien poliklinikalla hoidamme yleissisätauteja, verisairauksia, munuaissairauksia, reumasairauksia, neurologisia sairauksia ja endokrinologisia sairauksia. Sydänsairauksien hoito on keskitetty Tays Sydänsairaalan Valkeakosken yksikköön.

Potilaat tulevat poliklinikalle hoitoon terveyskeskus-, yksityis- tai työterveyslääkärin lähetteellä tai siirtyvät jatkohoitoon Tays Keskussairaalasta.

Itseilmoittautuminen

Sisätautien poliklinikalla on ilmoittautumisautomaatti. Ilmoittautumisautomaatti on 4. kerroksen odotustilassa. Ilmoittaudu näyttämällä kelakortin, ajokortin tai kutsukirjeen viivakoodia automaattiin. Automaatti tulostaa käyntinumeron ja odotustilan numeron. Seuraa odotustilassa olevaa infotaulua. Infotauluun tulee näkyviin vastaanottohuoneen numero ja käyntinumerosi, jolla sinut kutsutaan vastaanotolle.

Vastaanotolle voi tulla läheisen tai omaisen kanssa.

Tilat ja henkilökunta

Sisätautien poliklinikalla on vastaanotto-, tarkkailu- ja toimenpidehuoneita. Tarkkailuhuoneessa annetaan muun muassa lääketiputuksia.

Poliklinikalla toimii sisätautien erikoislääkäreitä sekä erikoistuvia lääkäreitä. Endokrinologin vastaanotto on perjantaisin.

Lisäksi henkilökuntaan kuuluu osastonhoitaja, ravitsemusterapeutti, sairaanhoitajia, perushoitajia, asiantuntijahoitajia ja sihteereitä. Tarvittaessa hoitoon osallistuvat erityistyöntekijät kuten fysioterapeutti ja sosiaalityöntekijä.

Puhelinnumerot

Puhelut ohjautuvat takaisinsoittojärjestelmään. Hoitaja tai sihteeri soittaa takaisin mahdollisimman nopeasti.

Asiantuntijahoitajat

Vastuuhenkilöt

Ylilääkäri Ismo Pirttiniemi
Osastonhoitaja Satu Lamberg