Ylis'festarit

Vuoden 2016 Ylis'festarit on juhlittu sateisissa mutta muuten aivan mahtavissa tunnelmissa. 13.8. vietetyt festarit tekivät kaikkien aikojen yleisöennätyksen, kun liki 7000 ihmistä rokkasi Tays Pitkäniemen rantapuistossa Egotripin, Antti Tuiskun, Sannin ja Tuure Kilpeläisen kanssa. Lämmin kiitos hienolle yleisölle ja upeille artisteille!

Ylis'festarit on koko perheen päihteetön elämys- ja musiikkitapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 1999 lähtien. Tapahtuma kerää vuosittain yhteen tuhansia hyvän musiikin ystäviä. Festarilavalla on totuttu näkemään suomalaisen musiikin kuumimpia nimiä, ja laadukkaiden esiintyjien lisäksi tapahtumassa on runsasta oheisohjelmaa.

Festarit järjestetään nykyään Nokian Pitkäniemen järvimaisemissa. Tapahtuman nimi on kuitenkin toistaiseksi haluttu pitää vanhana tuttuna.

Ylis'festarit on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestävät Tampereen yliopistollisen sairaalan kehitysvammahuollon ja psykiatrian toimialueet. Mukana järjestelyissä ovat kehitysvammahuollon asiakkaat, psykiatrian potilaat sekä runsas joukko vapaaehtoisia.

Lisätiedot

ylisfestarit(at)pshp.fi
puhelin 0500 623 474 (arkisin 8 - 16)

Ylisfestarit 2016