OmaTays – Taysin uusi sähköisen asioinnin palvelu

OmaTays sisältää ajantasaiset tiedot tulevista vastaanottokäynneistäsi sekä niihin liittyviä terveystietojasi. OmaTaysissa ajanvarauksesi ja niihin liittyvät ohjeistukset kulkevat aina mukanasi. Palvelun käyttö on maksutonta.

Kirjaudu OmaTaysiin

Miten palvelu otetaan käyttöön?

Voit kirjautua palveluun ja ottaa sen käyttöön pankkitunnuksillasi. Palvelu toimii nettiselaimella ja skaalautuu hyvin kaikille mobiililaitteille.

Mitä voin tehdä OmaTaysissa?

Tällä hetkellä OmaTaysissa on esillä aikajana, jonka lähes kaikki Taysiin hoitosuhteessa olevat näkevät. Aikajanalla näkyvät lähimenneisyydessä olleet ja tulossa olevat ajanvaraukset esimerkiksi lääkärille. Jatkossa näkyvät myös laboratorio- ja kuvantamisajat. Vuoden 2018 alkupuolella on tavoitteena lisätä ajanvarauspalveluja ja mahdollisuutta täyttää esimerkiksi esitietolomakkeita.

Palvelua ovat päässeet käyttämään ensimmäisenä munuaispotilaat, jotka voivat täyttää munuaiskeskuksen käynteihin liittyviä esitietoja sähköisesti, lukea käyntiin liittyviä potilasohjeita sekä seurata ajanvarauksiaan palvelun aikajanalta.

Oletko jo käyttänyt OmaTaysia?

Kuulemme mielellämme kokemuksiasi OmaTaysin käytöstä. Anna palautetta tai kerro kehitysehdotuksesi OmaTaysin parantamiseksi.

OmaTaysin palautelomake